BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Nový styl v segmentu sluchátek PIONEER DJ


2020/09/09

HDJ-CUE1 / HDJ-CUE1BT



Odstartujte svou cestu DJe se sluchátky HDJ-CUE1. Tato stylová sluchátka využívají DNA špičkových modelů, týraných předními světovými DJi na těch nej párty. I vy budete překvapení, jaký zvuk a konstrukce jsou k mání za podstatně nižší cenu.





Přestože jsou tato sluchátka zatím nejdostupnějším modelem v řadě DJ, podléhají mnoha kritériím funkčnosti a spolehlivosti společnosti Pioneer DJ. Profesionální vzhled, bohatý zvuk, kompaktní a flexibilní konstrukce a kvalitní povrchová úprava vychází z modelu HDJ-X5, stejně jako ladění zvuku tohoto modelu.





V případě, že už nechcete hlídat kabel a nebo budete sluchátka používat i na cestách atp., můžete volit verzi vybavenou BT rozhraním, HDJ-CUE1BT. Zvukově jsou totožná a jsou k dispozici hned v několika barevných provedeních, kterými můžete vyjádřit svůj osobní styl.



Další možností individuální úpravy jsou dokoupitelné výměnné náušníky nabízené společně se stejně laděným krouceným kabelem v oranžové, žluté, zelené, modré nebo růžové barvě (model příslušenství HC-CP08).



Porovnat produkt