BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer představil nová plně bezdrátová in-ear sluchátka


2019/01/04

Onkyo & Pioneer (Sumida-ku, Tokyo, President & CEO Kenji Miyagi) uvádí plně bezdrátová sluchátka SE-E8TW.

Skvěle vybavená E8s perfektně sedí v uchu i díky volitelným křidélkům (3 velikosti ve výbavě). Ear Direct Mount Structure směruje zvuk přímo do vnitřního ucha kvůli lepší odezvě a díky použití magentů z vzácných  kovů spolu s AAC kodekem zajistí dynamickou a detailní reprodukci. Sluchátka mají IPX5 certifikaci vůči vodě a jsou vybavena režimem Ambient Awareness, která vám zprostředkuje konrtakt s okolím. Ovládat lze jak přehrávání hudby, tak i funkce telefonu a v neposlední řadě je také možné využít hlasového asistenta. Ten vám například dokáže přečíst do sluchátek email.

 

1) Užívejte si skutečně bezdrátového poslechu

E8s jsou plně bezdrátové, nemají žádný spojovací vodič mezi oběma sluchátky. Při poslechu už se nemusíte nechávat ničím omezovat. 6mm velké měniče se postarají o prokreslené basy a kodek AAC posouvá kvalitu reprodukce o notný kus vpřed.

 

2) Zůstaňte v kontaktu se svou sbírkou.

Celkem tři páry silikonových nástavců S/M/L velikostí zajistí perfektní uchycení v uchu. Díky jejich výbavě tzv. křidélky sedí pevně v uchu a je obtížné je vytřást jinak než záměrně.

 

3) Smart vlastnosti pro atlety

Ambient awareness špunty/nástavce vám zprostředkují kontakt s okolím a současně zachovají hudební kvalitu. Ochrana proti stříkající vodě IPX5 a multifunkční tlačítko pro ovládání přehrávání a hovorů přijde při náročném tréninku jistě také vhod.

 

4) Prodliužená výdrž a kompaktní dobíjecí box

Vnitřní baterie sluchátek vystačí cca na 3 hodiny přhrávání, ale následně je možné je 2x dobít z baterie umístěné v transportním pouzdře. Zatřeste prostě s tím futrálem a on vám pomocí svých LED poví, kolik má ještě energie.

 

5) Exklusivní Notifikační aplikace Pioneer

Pioneer Notification App pro Android™ dokáže přečíst textové zprávy z Emailu, SMS a dalších. Skvělá vlastnost především když nemůžete držet svůj telefon během tréninku v ruce. Změny v kalendáři, přečíst poslední zprávy atp.


Přenosová metoda :Bluetooth® Ver. 4.2

Výstup  Bluetooth Standard Protocol Power Class 2

Max. vzdálenost: až do 10 m (32 ft.)

frekvence: 2.4 GHz (2.4000 GHz–2.4835 GHz)

modulace: FHSS

Podporované Bluetooth profily: A2DP/AVRCP/HFP/HSP

Supported kodeky: SBC/AAC

Baterie: DC 3.7 V dobíjecí lithium-ion

Výdrž na jedno nabití: Max. 3 h

Dobíjení: přibližně1 hodinu(earphones), 3.5 h. (pouzdro)

Konstrukce: uzavřená in-ear

Měnič: 6mm (1/4˝)

20 Hz–20 kHz

Váha: 12 g (0.42 oz.)

Porovnat produkt