BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer SPH-EVO950DAB-UNI/UNI2 - Jedna velikost padne všem


2023/09/15

Vneste do svého vozu nejnovější technologii díky Pioneer SPH-EVO950DAB-UNI/UNI2.

 

SPH-EVO950DAB-UNI

 

Díky instalaci ve stylu „plovoucí“ nebo „tabletové“ lze SPH-EVO950DAB-UNI/UNI2 nainstalovat do mnoha typů vozidel, například do tradičních 1-DIN, 2-DIN, obytných vozů nebo dokonce do vozidel, kam se tradiční stereo nevejde díky svému unikátní univerzální plovoucí instalace nebo možnosti instalace na palubní desku. Díky této nové flexibilní modulární konstrukci je SPH-EVO950DAB-UNI2/UNI kompatibilní s téměř jakýmkoli vozidlem!

 

  FLEXIBILNÍ INSTALACE

 

Při montáži zobrazovacího panelu SPH-EVO950DAB-UNI/UNI2 můžete upravit polohu monitoru podle potřeb vašeho vozidla a designu interiéru vozidla. Panel obrazovky lze instalovat odděleně od hlavní jednotky, což je užitečné zejména pro vozy bez místa na palubní desce.

 

  PŘIPOJENÍ K SMARTFONU

 

Díky vestavěné Wi-Fi® nyní můžete bezdrátově používat Apple CarPlay a Android Auto. Již nepotřebujete propojovací kabel. Pozdravte větší svobodu a sbohem nepořádku a komplikacím.

 

  REŽIM DĚLENÉ OBRAZOVKY PIONEER

 

Získejte přístup ke všem svým funkcím v mžiku oka díky režimu rozdělené obrazovky Pioneer. Tato nová funkce INDUSTRY FIRST vám umožňuje zobrazovat a ovládat specifické funkce SPHEVO950DAB-UNI/UNI2 na sousedním oddílu obrazovky dynamickou změnou velikosti uživatelského rozhraní Apple CarPlay nebo Android Auto. Není třeba přepínat mezi aplikacemi, pokud je můžete používat současně!

 

  Vehicle Bus

 

Připojením volitelného adaptéru Vehicle Bus 3 můžete zobrazit provozní stav, jako jsou informace o vozidle, měřidla, klimatizace a parkovací asistent.

Porovnat produkt