BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer SPH-DA360DAB


2022/06/03

2DIN multimediální jednotka s 6,8“ kapacitním dotykovým displejem a podporou WIFI pro snadné bezdrátové propojení chytrého telefonu pomocí Apple CarPlay nebo Android Auto. Součástí výbavy je také Bluetooth, DAB/DAB+ tuner pro příjem digitálního rozhlasového vysílání, 13-pásmový grafický ekvalizér, pokročilé možnosti nastavení a špičková kvalita zvuku.





Výkonný zábavný systém prO váš automobil.


SPH-DA360DAB umožňuje snadné propojení s kompatibilním smartphonem iPhone nebo Android prostřednictvím USB kabelu nebo bezdrátově pro pohodlné a bezpečné ovládání aplikací Apple CarPlay, Android Auto a Waze (přes Apple CarPlay nebo Android Auto) přímo z palubní desky. K dispozici je také DAB/DAB+ tuner pro příjem digitálního rozhlasového vysílání a USB vstup pro přehrávání nejrůznějších audio a video souborů.

Multimediální přehrávač je vybaven také technologií Bluetooth, která umožňuje bezdrátové streamování hudby nebo hands-free telefonování.

Posuňte poslech hudby na novou úroveň pomocí kvalitních audio funkcí a možnosti přizpůsobit si nastavení zvuku podle vašich preferencí.




Wi-Fi® Díky integrované WiFi si můžete vychutnat bezdrátové propojení mezi chytrým telefonem a autorádiem.





Android Auto Rozšiřuje platformu Android do auta a automaticky přináší užitečné informace a organizuje je do jednoduchých karet, které se objeví právě tehdy, když je potřebujete. Je speciálně navržen, aby během řízení minimalizoval rozptýlení, takže se můžete soustředit na cestu před vámi. Android Auto je kompatibilní se zařízeními se systémem Android 5.0 (Lollipop) nebo novějším. Aplikace Android Auto nemusí být dostupná na všech zařízeních a není dostupná ve všech zemích nebo regionech.



Apple CarPlay - Je moderní, bezpečný a zábavný způsob jak používat váš iPhone v autě. Apple CarPlay nabízí uživatelům iPhone neuvěřitelně intuitivní způsob telefonování, navigování, poslechu hudby a přístupu ke zprávám jen jedním slovem nebo dotykem. Apple CarPlay vyžaduje iPhone 5 nebo novější s nejnovější verzí iOS.





DAB+ - Vychutnejte si pohodlí poslechu vašich oblíbených rozhlasových stanic v křišťálově čisté digitální kvalitě díky zabudovanému digitálnímu tuneru.



Certifikace Digital Radio Tick Mark - Výrobci musí splňovat minimální specifikace ověřené nezávislým testováním. Všechny produkty značky Pioneer, které používají tuto značku digitálního rádia, byly nezávisle testovány a schváleny, takže si je můžete s důvěrou koupit.



6,8“ kapacitní dotykový displej - Umožňuje snadné a rychlé multidotykové ovládání.





Vyrobeno pro iPod / iPhone - Nabíjejte, ovládejte váš iPod/iPhone přímo z palubní desky vozidla nebo přehrávejte hudbu a video, všechny důležité informace budou zobrazeny na dotykovém displeji autorádia.



Bluetooth® Dodržujte zákony a dopravní předpisy a používejte vestavěné Bluetooth pro hands-free telefonování, bezdrátové streamování hudby (A2DP) s vyhledáváním interpretů, alb a skladeb, jednoduché párování a ovládání zvuku (AVRCP). Bezdrátová technologie Bluetooth činí život ve vozidle bezpečnějším a pohodlnějším.



Bez DVD / CD mechaniky - Toto autorádio je navrženo pro moderní digitální hudební formáty.





Android kompatibilní - Připojte a poslouchejte hudbu s vašeho Android zařízení bez potřeby další aplikace.



USB vstup - Připojte libovolné zařízení prostřednictvím USB kabelu, a vychutnejte si multimediální sbírku nebo si nabíjejte váš mobilní telefon.



Waze - Je GPS navigační software s komunitním principem sociálních sítí, který nabízí mapu, přehled o aktuální dopravní situaci a různé další informace, které budou k dispozici na velkém displeji multimediální jednotky SPH-DA360DAB.



13-pásmový grafický ekvalizér - Upravte si ekvalizační křivku do nejmenších detailů přesně podle vašich preferencí a poznejte skutečný hudební zážitek.





Multibarevné podsvícení - Přizpůsobte si podsvícení displeje a tlačítek autorádia podsvícení interiéru vašeho vozu, k dispozici je nekonečné množství barevných kombinací.



Spotify - Pomocí aplikace Spotify jednoduše připojte svůj chytrý telefon a můžete pohodlně prohledávat své oblíbené seznamy skladeb, alba, skladby a interprety pomocí ovládacích prvků hlavní jednotky.



FLAC - Poslouchejte bezztrátové audio soubory FLAC v CD kvalitě i ve vašem autě bez potřeby konvertování.



Porovnat produkt