BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

PioneerDJ DDJ-FLX4 je tu!


2022/11/09

DDJ-FLX4 je 2kanálový controler s jednoduchým, uživatelsky příjemným designem a profesionálním provedením a možnostmi.

Kompatibilita se softwarem rekordbox a Serato

Controler je možné používat s DJ software rekordbox nebo Serato DJ Lite připojením vašeho PC/Mac k DDJ-FLX4. A pokud chcete upgradovat na Serato DJ Pro, můžete si zakoupit licenci nebo předplatné na prémiovou verzi softwaru.

Podpora více zařízení

Ať už se chcete připojit k PC, Macu, iPhonu, iPadu nebo telefonu či tabletu Android, DDJ-FLX4 je svým designem všestranný. Ještě lepší je, že pokud ho použijete se softwarem rekordbox pro iOS/Android, až bude aktualizace dostupná začátkem roku 2023, budete se moci připojit ke svému zařízení přes Bluetooth® nebo USB kabel. Takže vám nic nebrání vyzkoušet si DJing.

Uživatelsky přívětivý přenosný design a profesionální uspořádání

Rozložení ovládacích prvků na DDJ-FLX4 usnadňuje naučit se DJ a je zděděno z profesionálních DJ produktů Pioneer. Vše se snadno používá a je úhledně uspořádáno, díky čemuž je ovladač dostatečně kompaktní, abyste jej mohli vzít kamkoli, kde chcete cvičit nebo hrát.


Zcela nové funkce Smart Mixing

Nevíte jak namíchat? Nebojte se, můžete začít ihned s funkcí Smart Fader, která automaticky upravuje hlasitost, basy a BPM hudby, takže můžete plynule přecházet z jedné stopy na druhou pouhým pohybem faderů kanálu nebo crossfaderu. . Navíc se Smart CFX můžete jednoduše otočit knoflíkem a použít kombinaci efektů, které dodají zvuku na dramatičnosti.

Více informací najdete v detailu produktu DDJ-FLX4

Porovnat produkt