BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

BOSE: Poslech na vyšší úrovni


2023/11/30

Bose ke konci roku uvedlo na trh hned několik novinek a jelikož se mohou na první pohled zdát vzájemně si podobné se staršími modely, níže najdete jejich přehled. Začněme dlouho očekávanými modely sluchátek.

 

 

 

  Bose QuietComfort Headphones

 

Jako první a nejdostupnější model se nabízí BOSE QC Headphones, které přes svůj název postrádající superlativa, nabízí ještě více než jejich přímý předchůdce, QC45. A ačkoli to není na první pohled zřetelné, vylepšení se dočkalo prakticky vše, mikrofony a BT počínaje, potlačením okolního hluku konče.

 

 

 

Více informací

  Bose QuietComfort Ultra Earbuds

 

Další novinkou v nabídce jsou BT špunty s ANC s označením BOSE QC Ultra Earbuds. Sluchátka jsou to skutečně miniaturní a kromě již zmíněného špičkového potlačení hluku okolí nabízí mimořádnou výdrž a skvělou ergonomii, díky které sluchátka často hledáme, přičemž je máme celou dobu v uších. Fantastický zvukový projev podpořený technologií Bose Immersive Audio jen potvrzuje skutečnost, že značka se už dlouhá léta zabývá výzkumem lidského vnímání zvuku a spolupracuje na vývoji s několika univerzitami.

 

Více informací

Bose QuietComfort Ultra Headphones

 

Nejvyšší model v aktuální nabídce, BOSE QC Ultra Headphones v sobě spojují to nejlepší, co BOSE na poli sluchátek dokáže. Jejich prostorový režim Bose Immersive Audio není jen vylepšeným surroundem, sluchátka pocitově úplně zmizí a vy jste obklopeni hudbou. BT spojení nabízí možnost připojení dvou zařízení, je dostatečně robustní a stabilní, baterie vydrží i při denním poslechu celý týden, sluchátka v sobě kombinují pevnost, nízkou váhu a jsou mimořádně komfortní.

 

Více informací

 

  Bose Soundlink Flex

 

Hudba motivuje a doprovází mnoho životních vášní a vy si ji chcete vzít s sebou – ať jste kdekoli. Bluetooth reproduktor BOSE SoundLink Flex je dokonalým hudebním společníkem s konstrukcí schopnou odolat vodě, prachu a také většině nárazů. Ať už se chystáte na pěší túru do hor nebo s přáteli na večeři, výkonný SoundLink Flex vás ohromí přirozeným zvukem a hlubokými, bohatými tóny, které zpříjemní každý okamžik, ať už jste kdekoli.

 

Více informací

 

  Bose Smart Ultra Soundbar

 

No a konečně pro ty, kteří si hudbu i filmové zážitky vychutnají nejlépe v pohodlí domova, je tu BOSE Smart Ultra Soundbar. Kromě velmi působivé reprodukce a vysokého výkonu při poslechu filmového zvuku i hudby, zaujme například plnohodnotným zvukem Dolby Atmos včetně efektů přicházejících k uším posluchačů díky odrazům od stropu shora, snadnou automatickou kalibrací zvuku individuálně pro každou místnost a také využitím prvků umělé inteligence, které rozpoznají ve filmovém zvuku často špatně srozumitelné dialogy a jejich zvuk zdůrazní.

Více informací

 

Ti, kteří chtějí ještě víc, než nabízí samotný soundbar, ho mohou dále rozšířit o jeden z bezdrátových subwooferů Bose Bass Module 700 či Bose Bass Module 500, nebo také o zadní efektové reproduktory Bose Surround Speakers nebo Bose Surround Speakers 700, které nabídnou ještě lepší podání prostoru.

Porovnat produkt