BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

POUŽÍVEJTE NAVIGACI WAZE NA VAŠEM DOTYKOVÉM PANELU PIONEER


2018/12/05

2018/11/29

Waze je sociální GPS navigační aplikace , která nabízí mapy, aktuální dopravní situaci a různé další informace přehledně na dotykovém panelu kompatibilní jednotky Pioneer řady AVH-Z.

AVH-Z Serie – Používejte Waze na velké obrazovce


Waze je světově největší dopravní a navigační aplikace založená na sdílení informací v rámci komunity uživatelů. Nová modelová řada multimediálních jednotek Pioneer AVH-Z nyní přichází vybavená touto velmi populární aplikací přímo v rámci tovární výbavy a umožňuje používat Waze pohodlně na velké dotykové obrazovce.

 

AVH-Z7100DAB

Tento 1-DIN model dokazuje, co vše je dnes možné v této velikosti. Disponuje širokými možnostmi připojení smartphonů, zvládá DAB/DAB+ příjem, nabízí Apple CarPlay, Android Auto režim a samozřejmě výše uvedený Waze.

 
AVH-Z5100DAB

 

Možnost použití navigace Smartphonu, DAB/DAB+ Digitální rádio jsou součástí standardní výbavy tohoto modelu. Kromě Apple CarPlay, Android Auto, AppRadio Mode + a Waze, si také můžete vychutnávat přehrávání full HD videí a hudby z USB pamětí , samozřejmě včetně mimořádného zvuku.

 


Naše další Waze kompatibilní jednotky


Waze via Android Auto


Android Auto je preferovaným způsobem použití aplikace Waze.


V případě použití Android Auto může řidič zadávat hlasové povely pro vyhledání a spuštění navigace. Waze je integrovaný přímo do zařízení Pioneer.

 


Waze via AppRadio Mode +


AppRadio Mode + a Waze spolupracují bez problému


Pioneer’s AppRadio Mode + je kompatibilní s Waze. AppRadio Mode + otevírá nové možnosti aplikacím třetích stran jako např. Waze, V případě, že vlastníte iPhone ja AppRadio Mode+ tím pravým způsobem jak používat Waze.

 

Porovnat produkt