BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Představení značky AlphaTheta


2024/02/06

AlphaTheta Corporation jako designér a vývojář produktů pod jménem Pioneer DJ s potěšením oznamuje představení nových produktů pod značkou AlphaTheta.

 

 

Od představení CDJ-500 v roce 1994 si značka Pioneer DJ vybudovala mimořádnou reputaci, stala se přední značkou pro profesionální DJs a zároveň nabízí  cestu lidem, kteří chtějí začít svou DJskou kariéru.

 

Aktuální produkty uváděné na trh pod značkou AlphaTheta přináší technologie, které nás posunou do budoucnosti a zároveň si zachovají kvalitu a inovační potenciál výrobků Pioneer DJ.

 

Název AlphaTheta přímo odkazuje na frekvence mozkových vln dosahované při maximálním zapojení do děje, přičemž právě hudba nás velice často vede do těchto mimořádných stavů mysli. Naším cílem je využít veškeré inovativní technologie při tvorbě zvuku a hudby a tím vám umožnit navozovat takové nálady co nejsnáze a nejčastěji.

 

Ústředním bodem naší snahy jsou pozitivní a oboustrané vztahy s celosvětovou sítí DJů, umělců a tvůrců, kteří pomohli svými požadavky utvářet naše produkty. Této komunitě jsme zavázáni a těšíme se na další prohloubení našich vztahů se všemi našimi partnery.

 

AlphaTheta zahrnuje rozmanitost a začlenění a oslavuje hravost DJingu a produkce hudby. Těšíme se, že porosteme s vámi, komunitou, kterou spojuje vášeň pro hudbu a její kulturu.

 

To vše společně pomáhá utvářet naše hlavní zásady, s kterými hledíme optimisticky do budoucnosti.

 

 

One Through Music.

Porovnat produkt