BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

SÉRIE DIAMOND OD ROTELU OCENĚNA JAKO NEJLEPŠÍ STEREO SYSTÉM


2022/08/16

Odborníci z Expert Imaging  and Sound Association oznámili ocenění za rok 2022.

TOKYO, JAPONSKO (15. srpna 2022) - Rotel s hrdostí oznamuje, že zástupci médií sdružení pod hlavičkou EISA, zvolili modelovou řadu Diamond jako letošního vítěze ve třídě Stereo System. Titulem EISA Awards jsou oceněny nové výrobky, které kombinují nejpokročilejší techniku, vlastnosti a funkce, které ve své třídě vyčnívají nad ostatními. Nový integrovaný zesilovač RA-6000 a DAC transport DT-6000 oslavují diamantové výročí značky Rotel jako rodinné firmy, pro kterou je kvalita a vášeň pro skvělý zvuk závazkem již více než 60 let.

“Série Diamond je nejen pocta a hold značce Rotel, založené v Tokiu mým prastrýcem, ale také pocta odkazu celé naší rodiny”, říká výkonný ředitel firmy Rotel, Peter Kao. “Je mi skutečně ctí být součástí budoucnosti značky Rotel a představit vám tyto výjimečné nové modely oslavující tento milník a úspěch naší firmy, která obstála před komisí EISA“.

Řada Diamond předvádí prostřednictvím integrovaného zesilovače a CD přehrávače s DA převodníkem značku Rotel v celé své kráse. RA-6000 přebírá techniku použitou v high-end modelové řadě Michi, která se chlubí vzrušující směsí síly, kontroly a čistoty. Zatímco DT-6000 nepřináší pouze vytříbené přehrávání hudebních CD disků, ale nabízí také vynikající DA převodník 384 kHz/32 bit, s jehož pomocí je možné docílit skvělé reprodukce také z externích digitálních zdrojů zapojených do koaxiálního, optického, anebo USB vstupu. Při spojení obou zařízení vytvoří pár komponentů Diamond dynamický audio systém, který nadchne a potěší I nejnáročnější milovníky hudby.


Audio komponenty Rotel jsou známé po celém světě díky své kvalitě, spolehlivosti, hodnotě a především
výjimečnému zvuku. Rotel, jako rodinná firma založená roku 1961, využívá svého mezinárodního vývojového týmu a vyrábí výrobky ve své vlastní továrně. Rotel Electronics hrdě nabízí ucelenou řadu elektroniky, která soustavně získává příznivé hlasy kritiků a prestižní oborová ocenění. Díky značným investicím do nových technologií a výroby je Rotel připraven čelit výzvám rozvíjejícího se specializovaného trhu s elektronikou.

Chcete-li si blíže prohlédnout obě zařízení, můžete následovat tyto odkazy:

RA-6000

RT-6000

Porovnat produkt