BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Světově první instalace reproduktorů Bose Professional ArenaMatch na stadionu Phillips v Holandsku


2019/08/06

Philips Stadion – domov PSV Eindhoven, jednoho z nejlepších fotbalových klubů na světě, se stal prvním stadionem, který nainstaloval Bose ArenaMatch DeltaQ reproduktory spolu s Bose ArenaMatch vykrývacími reproduktory od Bose Professional. Stadion v Eindhovenu má kapacitu 35.000 diváků a systém byl dokončen ještě před prvním výkopem druhé poloviny sezony.

-

Řešení soundsystému bylo kompletně navržené pro tento stadion, vysvětluje ředitel Bazelmans AV, sídlícího v Veldhovenu. Kombinace nejnovějších reproduktorů Bose Professional, výkonových zesilovačů a signálových procesorů umožňuje přehrávat ve vysoké kvalitě i hudbu a současně pokrýt celý prostor vysoce srozumitelným komentářem.

Nové reproduktory Bose Professional ArenaMatch byly zkonstruované tak, aby dokázaly nabídnout vysokou kvalitu zvuku, konzistenci a flexibilitu i pro otevřené prostory jako například stadiony, arény, venkovní zábavní centra a podobné. Bose Professional oznámilo uvedení ArenaMatch při příležitosti představení instalace na Philips stadionu. Tato jedinečná spolupráce s Bose Professional vznikla díky spojení sil Heijmans, ABC Finance, Bazelmans AV a PSV.

Komerční ředitel Philips Stadionu Frans Janssen k tomu poznamenal: “Konstrukce sound systému byla ušita na míru Philips Stadionu, špičková kvalita ozvučnic a všeho vybavení pozvedá úroveň a kvalitu utkání PSV v rámci Champions League na námi požadovanou úroveň a asi ještě dál.

Sytém sestává z následujících Bose komponentů:

128 Arena Match line Array modulů, 56 ArenaMatch Utility AMU206 a 24 ArenaMatch Utility AMU108, dále dalších 24 RoomMatch Utility RMU105 a RMU208 reproduktorů. Více než 50 PowerMatch PM8500N a PM4250N síťových zesilovačů řízených a optimalizovaných několika ControlSpace EX-1280C processory.

Porovnat produkt