BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

TC ELECTRONIC MOJOMOJO PAUL GILBERT SIGNATURE OVERDRIVE PEDÁL


2021/10/26

TC Electronic a Paul Gilbert dali hlavy dohromady a vymysleli signovanou verzi pedálu MojoMojo overdrive s vysokým ziskem.

Pedál MojoMojo bude brzo dostupný v našem obchodě.



  


Edice TC Electronic MojoMojo Paul Gilbert nabízí pedál v novém fialovém odstínu, který nahrazuje přepínač „Voice“ starého modelu novou „Jedenáctkou“, která přepíná mezi běžným režimem overdrive a zesílením s vysokým ziskem.

V TC Electronic nastavili tónový profil Paula Gilberta MojoMojo a doplnili ho k aktuálnímu profilu tohoto overdrive. Pro ideální nastavení správné směsi šťavnatého zvuku pak máte k dispozici čtyři potenciometry pro Drive, Level a pár aktivních ovladačů pro basy a výšky.

,,MojoMojo je základem mého pedalboardu už roky,“ říká Gilbert. „Miluju tóny, které mi dává! Ale vždy jsem si přál, aby byl ve fialové barvě. Teď je fialový a jde se až do jedenáctky! Je ještě lepší!"

MojoMojo Paul Gilbert Edition může byť napájený 9V baterií, nebo jednosměrným napájením a má skutečný bypass. A stejně jako jeho předchůdce – a vlastně i současná řada pedálů TC – je cenově velmi dostupný.



Porovnat produkt