BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Výrobek roku 2023-2024


2024/01/05

Dlouholetý oborový časopis Stereo a Video jako každý rok prezentuje nejlepší výrobky, které prošly v daném období jeho testováním. Tento rok byl pro námi zastupované značky v tomto směru úspěšný, ocenění se dočkaly hned čtyři výrobky z našeho portfolia, Rotel Michi X5 Series 2, Pioneer VSX-LX305, ELAC VELA BS 404 a Bose Ultra Smart Soundbar.

A nyní si v rychlosti prosvištíme naše oceněné superstroje!

Rotel Michi X5 Series 2 představuje ultimátní silič, který se nezalekne ani těch nejtupějších reproduktorů, v kombinaci s těmi pravými nabízí dokonalou reprodukci s takovým nadhledem a bravurou, kterou musíte obdivovat.

Pioneer VSX-LX305 je moderní plně vybavený AV přijímač se síťovou konektivitou a Dolby Atmos. Nabízí nespočet možností konfigurace a ať už jste filmový nebo hudební fanoušek, můžete si jej vždy nastavit tak, aby vyhovoval vašim potřebám.

ELAC VELA BS 404 jsou luxusní dvoupásmové regálové reprosoustavy renomovaného výrobce ELAC, které naprosto dokonale spojují nádherný design a mimořádnou technologii páskového výškového měniče. Ten je již prakticky poznávacím znamením značky, jeho frekvenční limit sahá až k 50kHz a nabízí tak ve spojení s vlastním basovým reproduktorem a skutečně extrémně pevnou ozvučnicí působivý celek.

Bose Ultra Smart Soundbar nabízí nejen skvělý zvukový doprovod k vaší TV, ale i kvalitní zvuk streamovacích platforem, internetových rádií a hudby uložené v domácí síti. Díky Dolby Atmos máte přístup k tomu nejlepšímu prostorovému zvuku současnosti, sestavu můžete doplnit i o surroundové reproduktory a subwoofer, samozřejmě bezdrátově. Všechny funkce a možnosti jsou přehledně dostupné pomocí dálkového ovladače nebo příslušné aplikace pro mobilní zařízení.

Prohlédnout si online verzi aktuálního čísla časopisu Stereo a Video můžete zde: https://www.stereovideo.cz/aktualni-cislo/

Porovnat produkt