BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Znovu definujeme mistrovství zvuku - Meze Audio představuje Empyrean II.


2023/11/13

Baia Mare, Rumunsko; 8. listopadu 18:00
Společnost Meze Audio představuje inovativní planar-magnetic sluchátka Empyrean II., která ztělesňují neustálou snahu značky o dokonalost zvuku. 

 

 

Staví na původním modelu Empyrean - již nyní jedním z technologicky nejvyspělejších modelů na světě - a tato nová generace se představuje jako symfonie umění, inovací a dokonalého řemeslného zpracováníU modelu druhé generace specialisté společnosti Meze Audio dále zdokonalili výjimečnou konstrukci reproduktorů Isodynamic Hybrid Array od společnosti Rinaro Isodynamics a nový model tak přináší zásadní zlepšení jejich parametrů.

 

"Při tvorbě sluchátek Empyrean II bylo naším cílem zvýšit schopnost sluchátka reprodukovat jemné detaily a dosáhnout neutrálnějšího zvukového podpisu, a to vše při současném zachování původního "easy listening" charakteru. S tímto záměrem naši inženýři mistrně vyladili výkon měničů, aby odhalili nové možnosti co se týče rychlosti odezvy a celkové přesnosti“, vysvětluje výkonný ředitel společnosti Meze Audio, Mircea Fanatan.

 

  Umění se snoubí s dokonalým komfortem

 

Rám reproduktorů Empyrean II, precizně vyrobený pomocí CNC frézování, má elegantní černé provedení se stříbrnými akcenty a přepracovanou hliníkovou mřížkou inspirovanou art decem. Nová sluchátka jsou poklonou minulosti a současně nádhernou vizí budoucnosti. Jsou důkazem vášně společnosti Meze Audio pro spojování klasické estetiky s moderním designem. Sluchátka Empyrean II budete chtít poslouchat celé hodiny. Nabízí stejný komfort jako celé portfolio Meze, i tato sluchátka jsou záměrně konstruována tak, aby minimalizovala hmotnost a tlak a okamžitě se přizpůsobila vaší hlavě.

 

 

  Nové náušníky Duo pro zážitek na míru

 

Empyrean II se nově dodává se dvěma sadami náušníků, z nichž každá je navržena pro odlišný zážitek. Naše dosud nejpokročilejší náušníky v řadě Empyrean, zcela nové Duo Earpads přizpůsobené pro Empyrean II, jsou vyrobeny z precizní kombinace kůže a Alcantary a nabízí moderní vzhled a skvělé akustické vlastnosti. Pro klasický audiofilský zážitek jsou určeny náušníky Angled Alcantara s dokonalým vykreslením detailů a nuancí vašich nahrávek. Šikmý tvar vytváří více prostoru uvnitř náušníku, což se projevuje vzdušnějším projevem, pevnějšími basy a lepší prezentací středních frekvencí.

 

Porovnat produkt